Skip to main content Skip to footer

K Wi-Fi

K Wi-Fi är en tjänst för er som vill ha ett pålitligt Wi-Fi nätverk på kontoret till en fast månadskostnad. Många ser det som en självklarhet att alltid vara uppkopplade men för att detta ska fungera både säkert och utan störningar krävs en hel del arbete.

Vi tillhandhåller trådlöst nätverk som tjänst genom vår produkt K Wi-Fi. Tjänsten bygger på hårdvara i från vår samarbetspartner Watchguard och kan tätt integreras med brandväggar och annan hård och mjukvara för att säkerställa att bara dom enheter som ska komma åt nätverket gör det. Tjänsten erbjuder även möjlighet att erbjuda gästnätverk som är helt frikopplat från ert företagsnätverk med en snygg välkomstsida som hälsar era gäster välkomna.

Är ni intresserade av denna tjänst är ett första steg ett besök på plats där vi bedömer antalet och vilken storlek på accesspunkter som krävs för att täcka området och det antal enheter som bedöms vara uppkopplade samtidigt. Detta utmynnar sedan i ett affärsförslag som ni väljer att acceptera eller inte. Inga kostnader uppkommer innan ni har accepterat affärsförslaget utan det initiala besöket bjuder vi på.

Om ni accepterar affärsförslaget tar vi hem den hårdvara som krävs och går igenom hur ni vill att allt ska konfigureras. Vi förbereder och testar sedan allt i vår verkstad innan vi bokar tid hos er där en eller flera av våra tekniker kommer ut och installerar nätverket.

Vår NOC(Network operation center) övervakar sedan lösningen och håller den uppdaterad så att ni alltid kan känna er trygga med både funktion och säkerhet. Skulle det ändå uppstå frågor finns vår support alltid tillgänglig under avtalade tider.

Denna webbplats använder cookies 🍪

Vi använder cookies för att din interaktion med vår webbplats ska bli mer meningsfull.